Bioklimatske pergole – lamelna pergola izdelana v Sloveniji

Bioklimatske pergole so edinstven izdelek, ki vam hkrati zagotavlja senco in naravno kroženje zraka v sončnem vremenu in streho nad glavo na siv deževen dan. Gre za nepogrešljiv arhitekturni element, ki doda eleganten pridih vsakemu dvorišču, terasi ali bazenu, vam pa omogoča brezskrbno preživljanje časa na prostem v spreminjajočih se vremenskih razmerah.

Če iščete način, kako izboljšati atmosfero na svoji terasi, ki na vroče sončno popoldne ni tako uporabna, kakor bi lahko bila, morate definitivno premisliti o tem, kako lahko vašo izkušnjo obogati bioklimatska pergola. Slovenija na področju pergol nikakor ne zaostaja za drugimi državami – v podjetju Inoxvrbovšek d. o. o. bodo prisluhnili vašim željam in vam po meri ustvarili visokokakovostno in unikatno bioklimatsko pergolo, ki bodo vašo sezono uporabe terase podaljšala tudi v hladnejše mesece.

Multifunkcionalna bioklimatska pergolaPergole ustvarjajo prilagodljivo senco in ščitijo pred dežjem

Bioklimatske pergole so bile zasnovane za to, da na vaši terasi ustvarjajo senco in so odlične za zaščito pred neposrednimi sončnimi žarki. Z nagibnimi lamelami, ki se jih da motorno regulirati, si lahko ustvarite popolne pogoje za srkanje jutranje kavice, saj vam daje vso kontrolo nad količino sonca in svežega zraka, ki ga v danem trenutku želite na svoji terasi.

Lamelna bioklimatska pergola ima še eno prednost – z njo boste bolj uživali tudi pozimi, saj v primerjavi z klasičnimi modeli prepušča več sončne svetlobe.

Vendar pa sonce ni edina stvar, ki vam lahko oteži posedanje na prostem. Spomladanski in poletni nalivi lahko hitro pokvarijo vaše načrte o družinskih ali prijateljskih druženjih na terasi, zato lahko z vodotesno lamelno bioklimatsko pergolo poskrbite, da bo vaše druženje ostalo neprekinjeno, vaša terasa pa suha. Ker pa je njihova konstrukcija tako vzdržljiva, prenesejo tudi močne sunke vetra in zadržijo točo.

Bioklimatske pergole za teraseBioklimatske pergole – Slovenija je dom čisto posebnih, Hard-Top pergol

Avtorsko zaščitene, v Sloveniji izdelane Hard – Top bioklimatske pergole so elegantne, minimalistične in se lepo ujemajo z vsakim zunanjim prostorom, ne glede na to ali jo kupujete za zasebno ali za gostinsko teraso. Prav tako pa se lahko pohvalijo s številnimi unikatnimi lastnostmi, ki jih v takšni kombinaciji ne boste našli pri nobenemu drugemu proizvodu na trgu.

Njihova lamelna bioklimatska pergola je samočistilna, saj nima vgrajenih prečnih žlebičkov, zaradi česar se lahko nabrano listje in ostala umazanija kar preko skritega žleba sperejo v odtok. Poleg tega je tudi statično najmočnejša na trgu, njene lamele pa so izjemno široke in tanke.

Če razmišljate o tem, kako si bolj popestriti mrzle zimske dni, pa imate na voljo posebno funkcijo – elektro ogrevanje lamel, ki bo tudi v območjih, kjer zapade obilica snega, le tega sproti talila. Ta funkcija pa ni namenjena zgolj snegu, saj je elektro ogrevanje uporabno tudi v bolj vlažnem vremenu, kjer poskrbi, da lamele ostanejo suhe.

Lamelna bioklimatska pergolaLamelna bioklimatska pergola – Maribor, Ljubljana, Celje…

V družinskem podjetju Inoxvrbovšek je vsak končni produkt edinstven, saj je narejen po naročilu in želji stranke. Izkušeno osebje bo na podlagi meritev izdelalo načrt, po katerem bo zgrajena vaša pergola. Bioklimatska pergola bo tako vedno prilagojena velikosti prostora, kamor se jo odločite postaviti, narejena pa bo iz kvalitetnih in nerjavečih materialov (kot so aluminij, inox in guma). S tem boste poskrbeli, da se bo vaš nakup na dolgi rok splačal, saj takšne pergole lahko brez vzdrževanja preživijo tudi do deset let.

Če torej razmišljate o nadgradnji vaše terase, se lahko z vsemi svojimi vprašanji obrnete na njih – če bo potrebno, se lahko oglasijo tudi pri vas na domu in tam opravijo kratek ogled. Ne glede na to ali ste iz Ljubljane, Celja, Maribora ali iz kod drugod, njihova strokovna pomoč vam je vedno na voljo.

Pergola bioklimatska Slovenija

POVPRAŠEVANJE