Aluminijaste lamelne pergole

Pred kratkim smo pisali o tem, da se v zadnjem času na terasah vse bolj uveljavljajo alu lamelne pergole, ki zaradi rotirajočih alu lamel ustrezno senčijo, po potrebi prepuščajo svetlobo in ob padavinah ustvarijo trdno alu streho, ki zadrži vodo.

Pri alu pergolah gre torej za moderen koncept posebno zasnovane alu konstrukcije in alu lamel, na motorni pogon, ki se lahko izvede kot samostoječ objekt, vpet na objekt ali vpet na ali v drugo konstrukcijo (les, aluminij, jeklo, beton,…). Takšna rešitev vam nudi nov zunanji življenjski prostor, saj lahko z alu lamelami regulirate svetlobo, senco, temperaturo, glede na trenutno stanje, želje in potrebe.

ALU lamelne pergole

Pri sami izbiri alu lamelne pergole, ker gre seveda za dolgoročno rešitev za pokritje vaše terase, je potrebno biti pazljiv in predhodno vse alu lamelne pergole preveriti oz. si jih ogledati v živo, da bo odločitev prava in uporaba vaše terase prijetna. Na trgu se namreč pojavlja množica proizvajalcev, prodajalcev in ponudnikov alu lamelnih pergol, ki pa v svoje produkte vgrajuje tudi jeklo in plastiko, zato je življenjska doba takšnih alu pergol krajša.

Le Hard-Top pergola je moderna alu lamelna pergola najvišje kvalitete, narejena le iz aluminija in inoxa, ki z motorno rotacijo alu lamel regulirano prepušča do 80% sonca kadar to želite (tudi v objekt), zadrži pomladanski, poletni ali jesenski naliv, je odporna na točo debeline tenis žogice, vas ščiti pred vročim poletnim soncem in vnaša sonce ali ohrani teraso suho tudi pozimi. Lamele na pergoli so lahko brez skrbi zaprte tudi ob vsakem vetru (tudi čisto ob morju) in pozimi v primeru, da na pergolo pade meter snega in nato še dež.

Ekskluzivne prednosti alu lamelne Hard-Top pergole so sledeče:

  • Edina samočistilna alu lamelna pergola na trgu – edina alu lamelna pergola, katere alu lamele nimajo žlebov, zato dež listje, umazanijo in ostalo enostavno izpere preko vse alu lamel v odtok.
  • Statično najmočnejša alu lamelna pergola na trgu – prenaša skoraj vsak veter, točo in do 1 m mokrega snega. Med alu stebri je razmak lahko do 9 m!
  • Najširše, najtanjše vitke alu lamele za pergolo (40 x 300 mm) – alu lamele prepuščajo do 80% sonca tudi pozimi, ko je sonce najnižje in si ga želimo (na steni ali tleh vidimo vsakih 25 cm sonca samo 4 cm sence). Druge pergole prepuščajo sonca bistveno manj.
  • Je 100% korozijsko odporna lamelna pergola – izdelana iz nerjavečih materialov (aluminij, inox, guma), zato deluje desetletja brez vzdrževanja.

Podaljšajte uporabnost vaše terase na vse dni v letu in uživajte ob vsakem vremenu!

ALU lamelna pergola

POVPRAŠEVANJE