Cena bioklimatske pergole je odvisna od velikosti, materiala in opreme

cena-bioklimatske-pergole

Cena bioklimatske pergole je lahko relativno ugodna, lahko pa jo z dodatno opremo nadgradimo, kar seveda strošek investicije poveča. Koliko torej stane bioklimatska pergola? Cena po m2 ni striktno določena, saj v našem podjetju ne izdelujemo serijskih izdelkov, temveč vsako posamezno pergolo izdelamo po želji kupca. To pomeni, da nam poveste svoje želje in potrebe, mi vam predstavimo svoje strokovno mnenje, vam podamo predloge in na koncu skupaj ustvarimo unikatno pergolo za vrt, za katero je značilno kontrolirano sončenje in senčenje.

Ker smo že leta 2013 skonstruirali prvo vodotesno lamelno pergolo na trgu, lahko rečemo, da imamo na tem področju ogromno izkušenj. Naši izkušeni mojstri se konstantno trudijo razvijati izdelke, ki navdušujejo kupce po celi Sloveniji.

S kakšnimi prednostmi se ponaša bioklimatska pergola?

Cena po m2 je definitivno upravičena, saj je tovrstni arhitekturni element najvišje kvalitete, preživljanje prostega časa pa je pod njim preprosto prijetnejše, kot pod raznimi tendami in drugimi vrstami senčil. Terasa je tako uporabna v vseh letnih časih, ne glede na vremenske pogoje. Cena bioklimatske pergole tako ne sme biti bistvenega pomena, saj bo izboljšala vaše življenje na boljše. Trenutki na svežem zraku z vašimi najbližjimi so tisto, kar si boste zapomnili za vedno.
Pergola za vrt zahteva minimalno vzdrževanje

Razmišljate o nakupu neke vrste senčila za vašo teraso, a niste čisto prepričani, če bi izbrali bioklimatsko pergolo? Cena po m2 je morda višja od standardne tende, a zato ponuja bistveno več. Je namreč edina samočistilna pergola na trgu, s katero ne boste imeli prav nobenega dela. Njena posebnost je ta, da nima žlebov, kar pomeni, da se dež, umazanija in listje enostavno izpirajo preko lamel v odtok. Tako se vam ni potrebno ukvarjati z nenehnim čiščenjem in vzdrževanjem, ki zahteva svoj čas in denar, saj bo senčilo ves čas izgledalo estetsko. Na terasi ali na vrtu boste tako lahko uživali brez skrbi.

bioklimatska-pergola-cena-po-m2

Cena bioklimatske pergole je odvisna od materiala

Na trgu je na voljo ogromno različnih pergol za vrt, kot so samostojne, stenske, samostoječe, med seboj pa se razlikujejo tudi po vrsti materiala. Če jih primerjamo npr. z lesenimi, so aluminijaste pergole bistveno trpežnejše. Celotna konstrukcija je namreč vodotesna, odporna je tudi na močnejši veter, do živega pa ji ne prideta niti toča (velikosti do kurjega jajca) in sneg (do 1 m).

Ker je zares vzdržljiva, zagotavlja popolno varnost in ima dolgo življenjsko dobo. V njeno kvaliteto zares verjamemo, zato ob nakupu ponujamo tudi 10 letno garancijo na konstrukcijo, na elektrokomponente, LED svetila in ZIP screene pa 2 leti. Je 100 % nerjaveča, kar pomeni, da boste lahko v njenem zavetju uživali še vrsto let.

V ceno po m2 so vključene skrbno oblikovane vrtljive stropne lamele

Bioklimatska pergola za vrt se od drugih senčil bistveno razlikuje, saj je ne sestavlja fiksna streha, temveč gibljive lamele, ki jih lahko po želji nagibamo. Prav zato je odlična rešitev za vse letne čase, saj lahko v poletnem času, ko so temperature visoke, ustvarimo prijetno senco, v hladnejših mesecih pa izkoristimo vsak sončni žarek. Uporaba je izjemno enostavna, saj lamele, ki jih poganja elektromotor, enostavno odpremo in se tako naužijemo vitamina D. Na steni ali na tleh je na vsakih 25 cm sonca prisotne samo 4 cm sence, kar bo v zimskih dneh zagotovo izboljšalo vaše počutje. V njenem zavetju vam bo vedno prijetno, saj vam poleti ne bo vroče, pozimi pa vas ne bo zeblo.

bioklimatska-pergola-za-vrt

Kaj vse vključuje cena bioklimatske pergole?

Glede na to, da se naša bioklimatska Hard-top pergola za vrt ponaša z res izjemnimi lastnostmi in visoko kvaliteto, je njena cena višja od povprečnih proizvodov. Temu je tako, ker velja za najboljšo na trgu. Z nakupom boste izbrali najsodobnejšo tehnologijo senčenja, varnost in zanesljivost. Naši strokovnjaki bodo prisluhnili vsem vašim željam in zahtevam, vam predstavili 3D simulacijo s količino sence / sonca na poljubni dan v letu in nato oblikovali izdelek po meri. Ker boste sami določili dimenzije (razpon med stebri je lahko vse do 9 m), barvo (na voljo je 7 barv) in obliko (samostoječo, pritrjeno v kotu, z vogala, v strop ali streho), se bo perfektno ujemala z vašo hišo in okolico. Že veste, kakšna bo vaša bioklimatska pergola?

Cena po m2 je odvisna od vključene opreme

Ko govorimo o ceni bioklimatske pergole, se moramo najprej odločiti, katero verzijo bomo izbrali. Standardna oprema vključuje 100 % nerjavečo varjeno in vijačeno konstrukcijo z vsemi tesnilnimi in gibljivimi elementi, ki je pritrjena na temelje ali / in v sam objekt. V ceno so prav tako vključene aluminijaste lamele, elektromotor s krmiljenjem (na daljinec, stikali, CNS ali Wi-Fi) in prašno barvanje. Pa je to vse, kar ponuja bioklimatska pergola? Cena po m2 bo seveda višja, če se odločimo tudi za dodatno opremo, kot so razna LED svetila, stranska senčila, senzor za dež, elektro gretje lamel in podobno. Če vas zanima, kakšna točno je cena bioklimatske pergole, nam pošljite povpraševanje.

bioklimatska-pergola

POVPRAŠEVANJE