PODALJŠAJTE SEZONO NA
TERASI IN UŽIVAJTE
VSE LETO

HARD-TOP PERGOLE ZA
TERASE IN VRT

Hard-Top pergola je moderen arhitekturni element najvišje kvalitete, ki z motorno rotacijo lamel regulirano prepušča do 80 % sonca kadar to želite, zadrži pomladanski ali jesenski naliv, vas ščiti pred vročim poletnim soncem in vnaša sonce ali ohrani teraso suho tudi pozimi. Podaljšajte uporabnost vaše terase na vse dni v letu.

EKSKLUZIVNE PREDNOSTI NAŠIH PERGOL

EDINA SAMOČISTILNA PERGOLA NA TRGU VAM PRIHRANI DODATNO DELO

Hard-Top pergola je edina lamelna pergola z lamelami brez žlebičkov za odvodnjavanje dežja, v katerih se pri vseh drugih pergolah nabira listje in umazanija, kar je potrebno čistiti, da ne pušča. Pri Hard-Top pergoli listje in umazanijo dež enostavno izpira preko vseh lamel v končni žleb in odtok.

STATIČNO NAJMOČNEJŠA PERGOLA, S KATERO BOSTE VES ČAS NA SUHEM

Hard-Top pergola je izdelana iz kompaktnih aluminijastih profilov s skritimi ojačitvami, vrtljive in spojne dele ima iz inoxa, zato prenaša skoraj vsak veter, točo v velikosti kurjega jajca in do 1 m snega. Razponi med dvema stebroma so lahko do 9 m. Zagotavlja vam popolno varnost, dolgo življenjsko dobo in do 10 let garancije.

NAJŠIRŠE IN NAJTANJŠE LAMELE VAM PREPUŠČAJO DO 80% SONCA

Pozimi, ko je sonce najnižje in si želite kar najbolj uživati v sončnih žarkih, preprosto odprete lamele in užijete svoj D-vitamin (na steni ali tleh je na vsakih 25 cm sonca prisotne samo 4 cm sence). Ne prilagajajte se pergoli – naj se ta prilagaja vam.

Prilagodite jo vašim željam

Hard-top omogoča številne dodatne možnosti, s katerimi boste vaš dom še bolj prilagodili
vašim potrebam, željam in načinu življenja.

Standardna oprema

Dodatna oprema

Hard-Top pergola ima EDINA pobarvane tudi spoje, ker so komponente barvane po izdelavi – vse druge imajo spoje korozijsko nezaščitene, ker so izdelane iz že pobarvanih profilov, ki se žagajo in surovi stikajo na spojih, kar povzroča oksidacijo spojev in korozijo še posebej ob morju

GALERIJA IN REFERENCE NAŠIH PERGOL

Hard-Top pergola® je unikaten proizvod inženirske ekipe in izkušenih mojstrov za znanega kupca. Vsako pergolo izdela od začetka do končnega testiranja isti izkušen mojster s pomočniki po standardnih postopkih.

Kaj o nas pravijo stranke?

Nina Koch
Nina Koch
2023-12-10
prijazno, strokovno, kvalitetno... vse pohvale
Boštjan Feldin
Boštjan Feldin
2023-12-08
Vrhunska pergola Že sama predstavitev ko smo se odločevali za nakup nam je g. Miloš res dobro svetoval, in predstavil prednosti Hard Top pergole kar nam je olajšalo odločitev pri nakupu. Komplet suport od predstavitve do same izvedbe je bil odličen. Po štirih letih kot nova, saj je samočistilna. Naknadno smo vgradili senčila, kar pa tudi ni bil problem ker so bile vse elektroinstalacije pripravljene in ni bilo potrebno nobenih predelav in inprovizacij Če bi se moral odločit še enkrat bi ponovno vzeli Hard Top pergolo kljub nekaj višji ceni, vendar kvaliteta odtehta svoje Priporočamo
Gregor Cizej
Gregor Cizej
2023-12-08
Po daljšem raziskovanju trga pergol za našo teraso sem se odločil za Hard Top Pergolo podjetja Inoxvrbovšek. Kljub temu da je mogoče malenkost dražja od nekaterih konkurenčnih, pa je ta razlika vidna in se za izdelek splača plačati malenkostno premijo. Izdelek je prvovrstne kvalitete, montaža na zelo visokem, prav tako predprodajne (aktivnosti tržnika) in poprodajne aktivnosti (skrb za zadovoljstvo kupca, predstavitev delovanja ipd). Pergola Hard Top je popolnoma spremenila naše bivanje na terasi in nam je žal, da se zanjo nismo odločili že prej. Priporočam!
Mitja G
Mitja G
2023-12-07
Zelo zadovoljen ,priporočam .
Tomaž Belinger
Tomaž Belinger
2023-12-05
High end made and professionally mounted. Need some knowledge to open after the rain. The whole construction looks really nice and stabile.
Matjaž Rogelj
Matjaž Rogelj
2023-12-05
Profesionalno kakovostno izdelana Pergola. Zelo resno podjetje, monterji strokovni. Same pohvale.
Darko Za
Darko Za
2023-11-29
Profesionalni, odlični.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

OSNOVNE SPECIFIKACIJE

GARANCIJA

NAČINI VGRADNJE

ARHITEKTI: 3D IZRIS, SIMULACIJA GIBANJA LAMEL IN SONCE-SENCA

BARVE

PERGOLA ZASNOVANA ZA DESETLETJA

brez vzdrževanja.

Tehnolog po izmerah izriše izvedbene načrte.

Isti mojster skupaj s pomočniki po standardnih postopkih izdela vse komponente po dejanskih merah in detajlih.

Mojster s pomočniki nato pergolo sestavi in testira njeno delovanje.

Po kontrolnem pregledu se pergola razstavi, aluminijaste komponete gredo na barvanje, ostale pa skrbno skladiščimo.

Po barvanju vse iste komponente vgradimo skupaj in pripravimo za montažo.

Izkušena skupina monterjev Hard-Top pergolo vgradi na vašo teraso, balkon ali vrt, vi pa si lahko z opremo individualno ustvarite ambient za brezskrbno uživanje in razvajanje.

Z naročilom Hard-Top pergole izberete najsodobnejšo tehnologijo senčenja, dolgoročno varnost, zanesljivost in točno veste, kaj vas čaka:

Dobite unikatno pergolo, prilagojeno vašim potrebam:

Svojo pergolo lahko po lastnih idejah nadgradite tudi z dodatno opremo:

POVPRAŠEVANJE